Ja sam ove zime radila tretmane lica glikolnim kiselinama (zbog starijih post akni flekica na licu, 31 godina, mesovit tip koze) i ti su tretmani izvodjeni u kozmetickom salonu u seriji od 6 a izgledali su ovako..microdermoabrazija+glikolne(100% pa 60% zbog burne reakcije naravno) i kod kuce preparati sa AHA.
Iako ovu proceduru kiselinama nisam poznavala dobro na pocetku, i iako je to bilo bolno iskustvo, puno sam toga novog naucila o svojoj kozi, otkrila sam zaista koristi od exfolijacije i preparati sa malim % BHA postali su deo moje dnevne nege..
Zanimljivo je da su te flekice u redu nestale, koza naravno lepse izgleda bez tih slojeva koji su skinuti, ali zbog reakcije koze na AHA javile su se I nove upale i zatim fleke od njih koje su jos tu i jako sporo prolaze..
elem..posto sad poznajem proceduru pitam se da li bi za mene u vasoj ordinaciji imali seriju tretmana koju bi mi preoporucili ali ovog puta i za lice (nastavila bih tu seriju sa kiselinama i sledece sezone) ali i za ledja,ramena i dekolte na kojima nosim vec goodinama fleke od sunca..
nije to nista strasno znam, i znam da ima mnogo mojih karakternih mana kojima bih trebalo pre da se pozabavim..
ali ja bih da mogu da ponesem neku lepu haljinu bez ledja.. pa makar ne izlazila vise na suncanje
molim vas, puno bi mi znacilo da mi odgovorite imam li opcije kod vas za ukljanjanje pegica pa da se spremim pre jeseni na vreme za sve to, ako je ikako moguce dostavite mi i cenovnik vasih usluga trenutno..
puno pozdrava i hvala unapred na odgovoru