od milos05 u Sre Apr 14, 2010 2:00 am
Imam problem,koji me muci od kada su dlake krenule da mi rastu. Po celom telu,a najizrazenije su mi na rukama i nogama,imam crvene tackice (bubuljicice),iz kojih mi izrastaju dlake. Cak i na mestima,na kojima mi dlake ne rastu (npr. na ledjima) imam te tackice. Na nekim mestima su mi dlake proredjene,a na nekim mestima mi iz jedne "tackice" rastu i po 2 dlake. Dlake su mi "izlomljene" i rastu "svaka na svoju stranu". Nemam nikakav svrab, niti plikove, niti bolove... Kao da mi dlake "buse" kozu i stvaraju te "bubuljicice". Nikada nisam imao nikakvih koznih oboljenja, niti problema sa kozom (osim ovoga). Dlake mi opadaju i sa tela i sa glave,ali na glavi i licu nemam problem sa tim tackicama. Opadanje kose,pa i celavost, mi je genetski predodredjena,jer mi oba roditelja imaju jako retku kosu i to mi je jasno. Nadam se da cete moci da mi pomognete. Izvinjavam se zbog ovakvog objasnjenja i izraza koji su pod navodnicima,ali je to bio najbolji moguci nacin da opisem svoj problem! Hvala unapred!