Derma Tim

Derma Tim

Postod dr Željko u Sub Feb 14, 2009 11:45 am

Derma Tim je prvi privatni centar za dermatologiju i kozmetologiju u Srbiji. Osnovan je 2007. godine s idejom da pacijent, na jednom mestu i u isto vreme, dobije kompletnu dermatološku i kozmetološku uslugu koja je bazirana na načelima moderne dermatologije.
U Derma Timu svakodnevno rade 4 dermatovenerologa. Višegodišnji zajednički rad našeg stručnog tima u Klinici za kožne i polne bolesti Vojnomedicinske akademije u Beogradu, hiljade pregledanih pacijenata i brojni stručni radovi predstavljaju garant sigurnosti i uspešnosti.
Voleli bismo da čujemo Vaše komentare, sugestije i predloge kako bi naš rad još više unapredili, na zadovoljstvo pacijenata.
Nadamo se da ćemo uspeti da opravdamo Vaše poverenje.
S poštovanjem,

Derma Tim
Doc. dr Radoš Zečević
Doc. dr Lidija Kandolf Sekulović
Dr Svetlana Đurišić
Dr Željko Mijušković

Kralja Petra 71a
Beograd, Srbija
Tel: 011/2622289
Fax: 011/2910783
Mob: 064/9009403
http://www.dermatim.com
info@dermatim.com
dr Željko

Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 8:37 am

Re: Derma Tim

Postod mimi15 u Pet Sep 03, 2010 8:21 am

Poštovanje,
Od malo pre sam član Vašeg foruma, i ja kao i svaki čovek imam potrebu za Vašim derma timom.Prosto to je koža i valjda je retkost da se nema baš nikakva promena. Nužno ste nam potebni što iz estetskih što iz zdravstvenijh razloga i hvala Vam što postojite. Meni lično su potrebne dodatne informacije kako bih stekla poverenje, ne zamerite, i opredelila se za vašu ordinaciju.Da li doktori iz Vašeg tima i dalje rade na VMA?
Hvala.
mimi15

Pridružio se: Pet Sep 03, 2010 7:37 am

Re: Derma Tim

Postod dr Željko u Pet Sep 03, 2010 1:11 pm

Hvala na lepim rečima.
Prof. Radoš Zečević, Doc. Lidija Kandolf Sekulović i ja (Dr Željko Mijušković) i dalje, pored Derma Tima, radimo na VMA.
dr Željko

Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 8:37 am

Povratak na DermaTim - o nama