headerphoto

Tim dermatovenerologa

Prof. dr sc. med. Radoš D. Zečević

Doc. dr sc. med. Lidija Kandolf Sekulović

Dr med. Željko P. Mijušković

 

Ovaj sajt formiran je od strane ekspertskog tima dermatovenerologa. Namenjen je svima koji traže više informacija o opštoj i estetskoj dermatologiji. Ovde možete saznati sve što Vas zanima o koži, njenoj nezi, bolestima kože, kose i noktiju, kao i bolestima koje se prenose polnim putem. Takođe, ovde se možete informisati o svim dermatološkim i estetskim intervencijama koje su odobrene i proverene u međunarodnoj stručnoj javnosti.

Višegodišnji zajednički rad našeg stručnog tima u Klinici za kožne i polne bolesti Vojnomedicinske akademije i bivšeg Dermatima, hiljade zadovoljnih pacijenata i brojni stručni radovi predstavljaju garant sigurnosti i uspešnosti.

Prof. Radoš Zečević, Prof. Lidija Kandolf Sekulović i Doc. Željko Mijušković obavljaće preglede u Vojnomedicinskoj akademiji, službi za građanska lica ponedeljkom (Dr Kandolf Sekulović) i sredom (Dr Zečevic i Dr Mijušković) pregledi se zakazuju na telefon: 011/3608498, više informacija na www.vma.mod.gov.rs i u opštoj bolnici BELMEDIC, gde se pregledi zakazuju na telefon 011/3091000, više informacija na www.belmedic.rs.

Estetske intervencije obavljaju u opstoj bolnici BELMEDIC.
Za sva dodatna pitanja i savete slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese info@dermatim.com. Hvala na poverenju!

Vesti:
TRETMAN BOTULINSKIM TOKSINOM
UZ UŠTEDU DO 40%


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


viagra